Zonnepark Gansenwoirt Duiven

12.400 3.600 472 ton 842.000

 

 

Laatste Nieuws

 

Inschrijving voor dit project is gesloten

Laatste mogelijkheid om mee te doen

Op dinsdag 16 mei aanstaande om 24.00 uur 's nachts, sluiten wij de mogelijkheid om nog zonnepanelen te kopen, waarmee jij jouw energierekening kunt verlagen. 

 

Op woensdag 17 mei bepalen we de definitieve omvang van het Postcoderoosproject. Dit doen we op basis van het aantal zonnepanelen dat daadwerkelijk is verkocht. Zonnepanelen die dan niet zijn verkocht zullen we zelf exploiteren. Het postcoderoos-deel van het zonneproject is na realisatie gezamenlijk eigendom van de energiecoöperatie Gansenwoirt. Dit zijn de mensen gezamenlijk die geinvesteerd hebben in een x aantal panelen.

 

Wettelijk verplicht

Dat er na de sluiting geen zonnepanelen meer door derde gekocht kunnen worden is wettelijk bepaald. Het postcoderoos-deel van een zonneproject, moet een eigen aansluiting krijgen.

Dat geldt ook voor het deel wat wij zelf gaan exploiteren. Ook hier geldt; dat deze panelen niet meer voor derde in aanmerking kunnen komen.

 

Start bouw

Medio juni gaan we bouwen. Dit is een flinke klus en zal 2- 3 maanden duren. Liander, de netwerkbeheerder in deze regio, verzorgt de uiteindelijke aansluiting op het net.

 

 http://eepurl.com/cvxtxz

 

 

 http://eepurl.com/ctOOUD

 

 

Schapendrijven in Zonnepark Gansenwoirt 28 december

klik op de link voor het hele verhaal:

http://www.liemersactueel.nl/zonnepark-gansenwoirt-in-duiven-verwelkomt-schapen/

 

 

 

 

Postcoderooskaart

Om een duidelijk beeld te krijgen welke wijken-dorpen en gebieden binnen de postcoderoos vallen kun je ook het kaartje bekijken. De rood gekleurde gebieden mogen meedoen.

 

 

 

 

Bekijk hier de informatiefolder zonnepark Gansenwoirt

http://evhb.nl/dynamic/media/1/documents/02_Folder%203-2016-1.pdf

Startsein

Eind april jl. gaf wethouder Nijland van de gemeente Duiven het startsein ontwikkeling zonnepark Gansenwoirt op het bedrijventerrein InnoFase. Vanaf nu dus zichtbaar als je er langsfietst, zodat jij precies weet, waar straks jouw zonnepanelen komen te liggen.

 

Foto: Gerard Verschooten

 

 

 

 

Bloemen, insecten, vlinders, bijen en bramen

Door mee te doen aan zonnepark Gansenwoirt verlaag jij jouw energierekening. Wij doen iets extra's en zorgen dat de flora en fauna op het zonnepark een kans krijgt. We gaan er in de toekomst bloemen, kruiden en struiken plaatsen, zodat de bijen en de vlinders hier ook opgewekt van worden. Van onze bramenstruiken kun jij straks ook de vruchten plukken. Hoe leuk is dat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijving voor dit project is gesloten

In juni beginnen we met het bouwen van het zonnepark.