Duurzame samenleving

 

Energie van Hollandsche bodem wil op een eigenzinnige en onafhankelijke wijze bijdragen aan een eerlijke en duurzame samenleving.

 

Heb jij al nagedacht over het opwekken van duurzame energie in je eigen buurt, waardoor je bijdraagt aan een beter milieu en ook nog eens je energierekening verlaagt? Hoe leuk is het dat jij je eigen energie bij jou in de buurt kunt opwekken, dat je er als het ware naar toe kunt fietsen? Energie van Hollandsche bodem maakt het mogelijk. Jij doet toch ook mee!

 

Energie van Hollandsche bodem wil op haar daken en in haar parken meervoudig ruimtegebruik bevorderen. Daarom zetten wij bramen-, bessen- , frambozenstruiken neer als omheining van zonneparken. Zo laten wij bijvoorbeeld schapen grazen om het gras kort te houden.

 

Wij zijn van Hollandsche bodem.

 

 

 

 

 

Laten zien dat jij meedoet

Bestel het Energie van Hollandsche bodem shirt. Het shirt kost € 10 per stuk (exclusief de verzendkosten). Mail maat (s, m, l of xl en geef aan of je een dames of herenmodel wilt) en aantal en jij ontvangt van ons een bevestigingsmail inclusief factuur. Na betaling ontvang jij de door jou bestelde shirt(s).