Zonnepark 't Oor Loolaan Zuid in Den Haag

 

 

1.9186 M2 5.719 862 CO2 1.539.000 KWH

 

KOM 28 MEI NAAR ONS EVENT 'LEUKE DINGEN VOOR DE MENS'

Zondag 28 mei van 13.00 - 17.00 uur is er in het toekomstige Zonnepark 't Oor, Loolaan Zuid een klein, maar gezellig event. Leuk als jij ook komt. Het park ligt tussen de 2 viaducten aan het IJsclubpad (fietspad).

 

WAT IS ER TE DOEN?

 

Meet en greet met schaapherder

  • De schapen Peter Lankhuijzen uit Den Haag grazen inmiddels een week op het toekomstige zonnepark. Zondag is er een demonstratie schapendrijven en worden de schapen verlost van hun 'winterjas'. 

 

Bijen, bloemen en honing

  • Imker Arjan de Haas woont op een steenworp afstand van het zonneproject en zocht nog een mooie plek voor zijn bijenvolk. Die hebben wij hem gegeven in het project. zondag is Arjan er samen met collega imker jacques. Ze vertellen graag over hun hobby en waarom bijen zo belangrijk voor ons zijn. Ook verkopen ze honing, kaarsen gemaakt van bijenwas, en  andere leuke dingen.

 

Stichting Vrolijk Werk

  • Stichting Vrolijk Werk uit Bezuidenhout is ook op de markt. De dames van Vrolijk Werk maken van de wol van de schapen van Peter Lankhuijzen leuke hebbedingetjes en cadeautjes. Zoals: hoezen voor je tablet, telefoon, maar ook feestelijke slingers.

 

Lekker broodjes 

  • Wabke Bouman woont ook in de buurt en zorgt voor een heerlijke quich en lekkere broodjes. Vers gemaakt in eigen keuken.

 

Duurzaam bouwen en verbouwen

  • Duurzame energie speelt ook een belangrijke rol in het ontwerpen, het verbouwen en of renoveren van kantoren en woningen. Daarom vinden wij het ook leuk dat ECO architecten deze middag aanwezig is. De mannen van ECO architecten vertellen graag meer over ecologisch bouwen of verbouwen.

 

Foto: Anneveldt Multimedia

 

 

 

 

INFORMATIEBIJEENKOMSTEN

Wil jij graag meer informatie en wil jij ons ontmoeten? Kom dan naar één van de informatiebijeenkomsten. Wij beantwoorden graag jouw vragen.

 

  • Zondagmiddag 28 mei van 13.00 - 17.00 uur organiseren we op het toekomstige zonnepark een klein, maar leuk event. Ook wij zijn aanwezig en begroeten jouw graag. (zie onderstaand het programma)
  • Zondagmiddag 2 juli van 12.00 - 17.00 uur tref je ons op de Ekomarkt. Een samenwerking met ATV Loolaan en Natuurtuinen De Groene Schenk. Vele leuke kraampjes, slingeren langs de Schenk en over de Loolaan in Bezuidenhout. Wij staan er ook en vertellen je graag meer over het zonnepark.
  •  

NIEUWSBRIEVEN

Nieuwsbrief mei 2017

http://mailchi.mp/884959df342e/nieuwsbrief-zonnepark-t-oor-loolaan-zuid-3-mei-2017

 

 

Nieuwsbrief oktober 2016

http://eepurl.com/cjUeZn

 

 

Postcoderooskaart

Om een duidelijk beeld te krijgen welke wijken-gebieden binnen de postcoderoos vallen kun je ook het kaartje bekijken. De rood gekleurde gebieden mogen meedoen.

 

Bekijk de informatiefolder

lees hier meer over Zonnepark 't Oor

 

 

Zoemen en blaten

Door mee te doen met zonnepark 't Oor verlaag jij je energierekening. En op 't Oor krijgt ook de flora en fauna de aandacht die het verdient. Onder en tussen de zonnepanelen gaat het zoemen. Er komen beplanting waar insecten, bijen en vlinders zich thuisvoelen. Schapen begrazen het gras. Een mooi stukje natuur dichtbij.

 

 

Impressie van het zonnepark 't Oor aan de Loolaan Den Haag. (bron; LOUT architecten)

Impressie van het toekomstige zonnepark 't Oor

 

 

 

INSCHRIJVEN

Energie van Hollandsche bodem gaat zonnepark 't Oor' Loolaan Zuid in Den Haag ontwikkelen. De 5.719 zonnepanelen gaan stroom leveren voor 400 - 600 huishoudens.

 

Via de rekenmodule op de volgende pagina kun jij uitrekenen hoeveel jij kunt besparen. Met jouw inschrijving ontvang je ook met regelmaat een nieuwsbrief per mail waarmee we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen. 

 

Heb jij postcodes: 2244,2245, 2511, 2514, 2591, 2592, 2593, 2594, 2595 en 2596, dan kun jij je inschrijven.

 

OOK VOOR ONDERNEMERS

Ondernemers (MKB, ZZP'ers), met een kleinverbruikaansluiting kunnen tot 10.000 kWh per jaar ook meedoen! Mits actief in het postcodegebied.

 

 

REKENMODULE

Inschrijven op dit project kan vanaf 2 panelen.