Zonnepark Ketelsteeg Zaltbommel

 

24.000 M2 14.454 937 CO2 1.674.000 kWh

 

Stand van zaken

(juli 2017) Zonneproject Ketelsteeg in Zaltbommel doorloopt momenteel nog procedures voor de benodigde bouwvergunning. Pas op het moment dat alle procedures doorlopen zijn en we groen licht hebben dat we daadwerkelijk kunnen beginnen met het realiseren van het zonnepark, openen we het definitieve inschrijfformulier met daarbij voor dit zonneproject behorende rekenmodule, zodat jij kunt uitrekenen hoeveel jij moet investeren om jouw energierekening te verlagen. Naar verwachting zullen in het voorjaar van 2018 alle procedures doorlopen zijn.

 

Zo gauw we meer weten, maken we hier melding van de voortgang. Belangstellende die zich ingeschreven hebben krijgen via een nieuwsbrief vooraf melding. Jij kunt je alvast aanmelden als belangstellende.

Postcoderooskaart

Om een duidelijk beeld te krijgen welke wijken-gebieden-dorpen binnen de postcoderoos vallen kun je ook het kaartje bekijken. De rood gekleurde gebieden mogen meedoen.

 

Meer informatie

Via onderstaande links, kun jij meer lezen over

Zonnepark Ketelsteeg.

 

Nieuwsbericht Ketelsteeg (datum: 21 oktober 2016)

 

Nieuwsbrieven

De eerste nieuwsbrief voor Zonnepark Ketelsteeg staat ingepland voor begin december 2016 Sta jij als belangstellende ingeschreven, ontvang jij automatisch de nieuwsbrief via de mail.

 

Inschrijven

 

Energie van Hollandsche bodem gaat zonnepark 'Ketelsteeg' ontwikkelen. Het zonnepark heeft de naam Ketelsteeg gekregen en verwijst daarmee naar de voormalige vuilstort in het buurtschap Oensel in Zaltbommel. Het zonnepark gaat stroom leveren voor zo'n 500 tot 600 huishoudens.

 

Woon jij en jouw buurtgenoten in de volgende postcodegebieden:4175, 4176, 4181, 4182, 5301, 5302, 5311, 5314, 5327 of 5328, dan kunnen jullie deelnemen in het zonnepark.

 

Ook voor ondernemers

Ondernemers (MKB, ZZP'ers) met een kleinverbruikersaansluiting kunnen tot 10.000 kWh per jaar ook meedoen. Mits actief in het postcodegebied.

 

Je als belangstellende inschrijven? Ga naar de volgende pagina en klik op meedoen.

We willen je erop wijzen dat de bouw van het zonnepark op zijn vroegst in najaar van 2018 zal plaatsvinden. Dit heeft o.a. te maken met het doorlopen van allerlei procedures bij de gemeente Zaltbommel. Denk aan bestemmingsplan, bouwvergunningen etc.

Je nu als belangstellende aanmelden zorgt dat jij direct een seintje krijgt als er belangrijke nieuwsfeiten te melden zijn.